Slot looft 'nieuwe El Ahmadi' bij Feyenoord: "Vond ik echt goed"

5 november 2021, 08:25

Fredrik Aursnes was één van de uitblinkers bij Feyenoord tegen Union Berlin. De Noorse middenvelder maakt indruk sinds zijn komst van Molde. Desondanks moet hij soms genoegen nemen met een plaats op de bank, aangezien de concurrentie in de as niet mals is.

"Ik vond veel spelers bij ons goed spelen, maar er was er eentje die ik echt heel goed vond en dat was Aursnes", vertelde Slot tegen het Algemeen Dagblad na de 1-2 overwinning op 1. FC Union Berlin. "Het veld in Berlijn was door de regen zwaar, maar Aursnes leek daar weinig last van te hebben. Hij beweegt heel makkelijk, is snel en net als tegen Sparta versnelt hij ons spel."

De Noor wordt door journalist Mikos Gouka zelfs 'de nieuwe El Ahmadi' genoemd. Hij verdeelt bij de Rotterdammers het spel, zorgt voor defensieve zekerheid en kan ook aanvallend iets toevoegen. Maar de middenvelder zelf blijft bescheiden en snapt heel goed dat Jens Toornstra en Orkun Kökcü soms de voorkeur krijgen in de basis. "We hebben veel concurrentie. Feyenoord heeft een goede selectie en dat laten we ook zien, aldus de Noor.

"Of ik overeenkomsten zie met Molde en dit Feyenoord? Molde was echt de underdog in die wedstrijden. Of Feyenoord dat niet is? Het hangt van de tegenstanders af natuurlijk maar Molde had dat meer, denk ik. Feyenoord is echt een team, we blijven maar rennen en gaan", stelt Aursnes, die niet alleen genoot van de overwinning, maar ook van de meegereisde supporters. "De steun van de fans in uitwedstrijden is gigantisch. Berlijn uit was een mooie ervaring en nu verder doortrekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen