Kovac blij met punt tegen 'PSV van Champions League-niveau'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 november 2021 – PSV en Monaco wisten donderdagavond niet te imponeren, maar Niko Kovac was blij met het doelpuntloos gelijkspel. Hij is lovend over de Eindhovenaren, die zwaar gehavend naar het Vorstendom afreisden met meerdere blessuregevallen.

Kovac blij met punt tegen 'PSV van Champions League-niveau'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo waren Mario Götze, Cody Gakpo en Noni Madueke allemaal niet van de partij. "PSV is een goede ploeg met een goede coach. In mijn ogen is het een team van Champions League-niveau. Daarom ben ik blij met het punt", aldus Kovac, die eerlijk was over het tactische steekspel tussen beide ploegen: ook hij vond het geen leuke wedstrijd om naar te kijken. Desondanks was hij dus wel tevreden na het laatste fluitsignaal.

"Het was niet de beste wedstrijd van beide kanten. Als je niet kunt winnen, moet je proberen niet te verliezen. Ik ben blij met het gelijkspel, we hebben de nul gehouden, zijn nog koploper en we hebben twee wedstrijden om een plaats in de volgende ronde te veroveren", vertelt de oefenmeester op de persconferentie. Zijn ploeg heeft na vier wedstrijden acht punten, waar Roger Schmidt en zijn manschappen drie punten minder hebben.

Monaco zette dus een grote stap richting de volgende ronde, maar de Franse kranten waren kritisch op het spel van de thuisploeg en de wedstrijd in zijn algemeen. L'Equipe sprak van 'een triest gelijkspel', terwijl de regionale krant Monaco Matin ook een kritische toon had. 'Een wedstrijd om snel te vergeten. Monaco heeft vooral alles gedaan om niet te verliezen en is daarin geslaagd. De ploeg had in ieder geval de verdienste om voor de vierde keer dit seizoen geen doelpunt tegen te krijgen.'

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd