Spelers promovendi vallen in maandelijkse prijzen

5 november 2021, 13:31

Luuk Brouwers is verkozen tot Eredivisie-speler van de maand. De middenvelder van Go Ahead Eagles droeg bij aan een zeer succesvolle maand van zijn ploeg en tekende voor vier treffers. Dankzij drie overwinningen op rij stegen de gepromoveerde Deventenaren naar de knappe achtste plaats in de competitie.

Afgelopen maand ging de prijs nog naar Feyenoord-middenvelder Guus Til. Brouwers loste de afgelopen maand vier schoten op doel en mocht even vaak juichen. Bovendien is hij bij Go Ahead Eagles de speler met de hoogste passnauwkeurigheid (86 procent) en noteerde de defensieve middenvelder de meeste balveroveringen (77). Brouwers werd tweemaal verkozen tot speler van de week.

Elayis Tavsan is verkozen tot grootste talent van de afgelopen maand. De aanvaller van NEC was in oktober eveneens vier keer trefzeker en hielp zijn ploeg daarmee mede naar de zevende plaats in de Eredivisie. Tavsan werd de speler (onder 21 jaar, red.) met de meeste geslaagde dribbels in de Eredivisie: de aanvaller passeerde negen keer zijn directe tegenstander.

In het elftal van de maand is Ajax hofleverancier. Remko Pasveer, Jurriën Timber, Noussair Mazraoui en Dusan Tadic maken onderdeel uit van de beste elf. Namens AZ zijn Vangelis Pavlidis en Owen Wijndal vertegenwoordigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen