Geëscaleerde Limburgse derby wordt uitgespeeld

5 november 2021, 15:47

De KNVB heeft besloten dat de Limburgse derby tussen MVV en Roda JC Kerkrade alsnog gaat worden uitgespeeld. Vorige week werd het pikante onderonsje nog voor het rustsignaal definitief gestaakt wegens ongeregeldheden en rellen op de tribunes. De bond heeft een nieuwe datum bepaald om de wedstrijd te hervatten.

MVV en Roda staan op 29 november tegenover elkaar voor het restant van het gestaakte Keuken kampioen Divisie-duel. Vorige week besloot de arbitrage de wedstrijd na 42 minuten definitief te staken. Er werd vuurwerk afgestoken op de tribunes, supporters zochten onderling de confrontatie en fans richtten enorm veel schade aan op de tribunes in De Geusselt.

Uiteindelijk moest de ME er aan te pas komen om de orde in Maastricht te herstellen. Voor de hervatting van de wedstrijd is het nog niet duidelijk of er supporters welkom zijn in het stadion. Mogelijk wordt het affiche tussen de Limburgse rivalen, dat hervat wordt met een 0-0 tussenstand  dus achter gesloten deuren afgewerkt. Daar doet de KNVB in een later stadium uitspraak over.

Roda JC staat met een wedstrijd minder gespeeld op de achtste plaats in de Eerste Divisie. Als de Kerkraders het inhaalduel winnen en verder geen averij oploopt, stijgt het naar plek zes. Bij MVV gaat het met de huidige zestiende plaats een stuk minder voor de wind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen