Slecht nieuws voor Klopp: Liverpool voorlopig zonder Firmino

5 november 2021, 17:13

Liverpool kan de komende tijd geen beroep doen op aanvaller Roberto Firmino. Trainer Jürgen Klopp laat weten dat de Braziliaanse aanvaller een zware hamstringblessure heeft opgelopen.

In het Champions League-treffen met Atlético Madrid moest Firmino zich ruim tien minuten voor tijd laten wisselen. Hoewel er over de ernst van zijn blessure nog niets werd gezegd, komt de Duitse oefenmeester nu toch met slecht nieuws voor zijn spits.

"Ik heb geen goed nieuws over Bobby: hij heeft een zware hamstringblessure opgelopen. En dat is zeer vervelend nieuws voor ons", vertelde Klopp via een livestream aan de aanwezige media. "We weten niet precies hoelang hij uit de roulatie is, maar hij zal niet terugkeren direct na de interlandbreak."

Lees ook: Salah steelt met wereldassist én -goal show bij Liverpool

Komend weekend gaat Liverpool op bezoek bij West Ham United. The Hammers zijn onder trainer David Moyes opnieuw bezig aan een goed seizoen en hebben de vierde plek in de Premier League in hun bezit. Liverpool staat twee plaatsen hoger en wil dit seizoen graag opnieuw kampioen van Engeland worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen