Go Ahead Eagles wilde Derksen aanstellen als algemeen directeur

5 november 2021, 20:01

Johan Derksen is natuurlijk vooral bekend als voetbaljournalist- en analist, maar kwam als speler onder andere uit voor Go Ahead Eagles. Die club deed hem enkele jaren geleden een opvallende aanbieding. Derksen kon namelijk algemeen directeur worden in De Adelaarshorst.

Dat zag de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International echter niet zitten, vertelt hij aan De Stentor. "Ja, eerlijk gezegd was ik wel verrast door het telefoontje. Maar na een nachtje slapen was ik er eigenlijk al uit. Het was niks voor mij."

Go Ahead Eagles kon niet tippen aan het salaris dat Derksen verdiende in de televisiewereld, wat voor hem ook een reden was om het niet te doen. "Dus financieel was het ook niet aantrekkelijk. Ik zeg alles in interviews. Dat geeft alleen maar onrust. Bovendien, als je bij een club eindverantwoordelijk bent, kun je op tv geen opiniërende verhalen meer afsteken."

Lees ook: Bedreigde Johan Derksen draagt politieknop bij zich

Derksen vervolgt: "Als een van je spelers een persoonlijke fout maakt en je verliest een keer, worden bij jou de ruiten ingegooid. Daar heb ik weinig zin in. Daarom liet ik de volgende ochtend al weten dat ik het niet doe. En daar hadden ze bij Eagles alle begrip voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen