Brandts niet blij met Leonardo en Diba

31 juli 2006, 10:13

Ernie Brandts, de nieuwe trainer van NAC Breda, is niet van plan om water bij de wijn te doen voor individueel ingestelde spelers als Leonardo en Diba. Het duo bleef zondag aan de kant in een oefenduel tegen RBC Roosendaal, omdat de oefenmeester niet blij was met het optreden van beide spelers tijdens een wedstrijd twee dagen eerder.

"Het was beter dat ze even niet meededen. Het was niet zo'n goede beurt vrijdag", zegt Brandts tegen BN/ De Stem. "We hadden ze al na tien minuten van het veld kunnen halen, zo slecht. Maar we hebben ze nog drie kwartier laten staan, om de anderen te laten zien dat ze niet genoeg brachten. 

Volgens de oefenmeester waren beide spelers afgelopen vrijdag puur met zichzelf bezig en stond het teambelang niet voorop. "Als je ziet wat in de afgelopen twee jaar getolereerd werd... Je bent voor NAC bezig, niet voor jezelf. Het kan niet zo zijn dat je niet je best doet. Al hebben ze jegens mij spijt betuigd."

Zonder Diba en Leonardo slaagde NAC er overigens niet in om te overtuigen tegen RBC Roosendaal. Sterker nog, de ploeg uit Breda ging met 3-1 onderuit tegen de equipe van trainer Robert Maaskant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen