Eerste berichten over blessure Fati beloven weinig goeds

6 november 2021, 22:38   Bijgewerkt: 6 november 2021, 23:05

FC Barcelona maakt zich grote zorgen om de hamstringblessure die Ansu Fati zaterdag tegen Celta de Vigo (3-3) opliep. In Spanje houdt men er rekening mee dat de negentienjarige aanvaller lang uit de roulatie is.

Fati liep de blessure vlak voor rust. Na een sprint greep hij naar zijn hamstring, waarna het einde oefening was. Volgens AS voorspellen de eerste berichten uit de kleedkamer weinig goeds. Er wordt gevreesd voor een spierscheuring, wat zou betekenen dat Fati voorlopig niet in actie kan komen.

De ernst van de blessure zal bepalen hoelang Fati aan de kant staat. In het beste geval, zo klinkt het, is de aanvaller een maand uit de roulatie. Fati maakte in september zijn rentree nadat hij door een zware knieblessure tien maanden out was geweest. De voorbije weken speelde hij acht wedstrijden, waarin hij vier wedstrijden trefzeker was.

Naast Fati vielen ook Eric Garcia en Nico zaterdag geblesseerd uit bij Barcelona. In de ziekenboeg zitten ook Sergiño Dest, Sergio Agüero, Martin Braithwaite, Pedri, Ousmane Dembélé, Gerard Pique en Sergi Roberto.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen