Reus en zijn trainer ruziën in de media: "Kunnen wij helemaal niet"

6 november 2021, 23:18

Na de gevoelige nederlaag van Borussia Dortmund in de topper tegen RB Leipzig (2-1) is er onenigheid ontstaan tussen aanvoerder Marco Reus en trainer Marco Rose. De Duitse buitenspeler was het niet eens met de tactische keuzes van zijn trainer en liet dat na afloop in de media weten. Rose reageerde daar vervolgens ook weer vol ongenoegen op.

Hoewel Reus nog wel verantwoordelijk was voor de gelijkmaker van Dortmund, kon de ploeg geen goed resultaat meer neerzetten. Na afloop oogde Reus daarover wat geïrriteerd in het inteview met Sky Sports. "De hele eerste helft kun je maar beter meteen vergeten. Dan stappen we over op een viermansdefensie en dat past ons echt veel beter."

"Met vijf man achterin hebben we voorin een man minder op druk te geven. Dit systeem kunnen wij helemaal niet aan, zo eerlijk moet je gewoon zijn", zet Reus zijn vraagtekens bij de gemaakte keuzes van zijn trainer. Rose is het overigens hardgrondig oneens met zijn aanvoerder en liet dat ook blijken in zijn interview tegenover Sky Sports.

Lees ook: Dortmund krijgt na Ajax-tik ook titeldreun in Bundesliga-topper

"Dit ligt echt niet aan het systeem, we hebben ook vaak genoeg punten gepakt met drie man achterin. De discussie daarover voeren vind ik echt volledig zinloos." Zo zitten de spelers en de trainer duidelijk niet op één lijn. In de Champions League moet het alle zeilen bijzetten om nog te overwinteren, terwijl het in de competitie het gat met koploper Bayern München ziet oplopen tot vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen