Van Polen flink geïrriteerd: "Die jankbek gaat meteen liggen"

6 november 2021 – Bram van Polen was zaterdagavond betrokken bij een opmerkelijk moment in de blessuretijd van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en SC Cambuur (1-2). De aanvoerder van de Zwollenaren kreeg een gele kaart nadat hij bij een vrije trap voor de bezoekers Robin Maulun tegen de strot duwde. Na afloop van de wedstrijd was Van Polen nog niet afgekoeld.

Van Polen flink geïrriteerd: "Die jankbek gaat meteen liggen"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De rechtsback van de Zwollenaren verscheen voor de camera van ESPN en werd gevraagd naar het voorval. "Zullen we het daar over hebben?", stelde verslaggever Milan van Dongen voor. Van Polen reageerde geïrriteerd. "Daar ga ik het niet eens over hebben. Die scheids… godverdomme, ik ga het er niet eens over hebben. Laat maar zitten, joh. Die jankbek gaat meteen liggen."

Van Polen wilde het wel hebben over de wedstrijd zelf, die voor PEC Zwolle in een teleurstelling eindigde. Hoewel de Zwollenaren in de slotfase nog mochten hopen op een punt, moesten zij in het overgrote deel van de wedstrijd hun meerdere erkennen in Cambuur. "Aan de bal was Cambuur vandaag zeker beter. Dat is ook gewoon hun kracht. Maar ik vind niet dat zij veel gecreëerd hebben. Als je de kansen tegen elkaar af gaat strepen, dan denk ik dat wij niet onder doen voor Cambuur", aldus Van Polen.

De wedstrijd tegen Cambuur biedt PEC Zwolle weinig houvast. De Zwollenaren bleken een maatje te klein tegen een directe concurrent en staan nog altijd stijf onderaan. "Hoe je voorkomt dat er een negatief sentiment komt? Punten halen. Dat is de enige remedie. We kunnen wel elke keer gaan vragen of de supporters achter ons blijven staan, maar uiteindelijk zul je punten moeten scoren."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd