'Lampard mag hopen op nieuwe kans in de Premier League'

7 november 2021, 16:36

Moet Tim Krul straks luisteren naar Frank Lampard? De trainer staat hoog op het wensenlijstje van Norwich City. De Premier League-club is op zoek naar een nieuwe oefenmeester nadat Daniel Farke zaterdagmiddag ontslagen werd.

Dat ontslag kwam als donderslag bij heldere hemel. De club pakte namelijk de eerste zege van het seizoen. Brentford werd met 2-1 verslagen. Daardoor heeft de ploeg van de laatste vijf wedstrijden 'slechts' twee verloren. De weg omhoog leek dus ingezet, maar toch was het geduld van het bestuur op.

The Times weet nu te melden dat Lampard de ploeg moet helpen om degradatie te voorkomen. De Engelsman werd in januari ontslagen bij Chelsea en kan nu dus weer aan de slag. In Londen maakte hij tijdens zijn eerste seizoen behoorlijk veel indruk. De club mocht geen spelers kopen, waardoor de oefenmeester veel jonge jongens de kans gaf. Met onder anderen Mason Mount in de ploeg wist hij de ploeg heel aardig te laten voetballen.

Het tweede jaar van de trainer werd een stuk minder. Hij kreeg de beschikking over Hakim Ziyech, Kai Havertz, Timo Werner, Ben Chilwell en Thiago Silva. Het voetbal werd er echter niet beter van, waardoor Thomas Tuchel het van hem overnam. Nu kan Lampard dus voor sportieve revanche gaan bij de club uit Norwich. Overigens is hij niet de enige kandidaat. Lucien Favre, Steve Bruce en John Terry zijn de andere managers die The Canaries op het oog hebben. Ook zij zijn allemaal clubloos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen