Conte beleeft teleurstellende rentree; Arsenal naar subtop

7 november 2021, 16:55

Tottenham Hotspur heeft het bezoek aan Everton niet in een overwinning kunnen omzetten. Met de in Engeland teruggekeerde Antonio Conte op de bank bleef de Londense topclub steken op een 0-0 gelijkspel. Daarmee beleefde Conte een teleurstellende terugkeer in de Premier League, waar hij eerder al zeer succesvol werkte bij Chelsea.

Conte werd deze week aangesteld als vervanger van de ontslagen Nuno Esperito Santo en versloeg Vitesse afgelopen donderdag met 3-2. In de Premier League blijft Spurs echter kwakkelen. Na twee nederlagen op rij kon ook Everton niet worden verslagen. De Londenaren bleven steken op de negende plaats in de Premier League en zagen de achterstand op de top opnieuw oplopen. Bij Spurs bleef Steven Bergwijn op de reservebank. Everton eindigde de wedstrijd op advies van de VAR met tien man, nadat Mason Holgate in blessuretijd rood kreeg na een harde overtreding.

Arsenal - Watford: 1-0

Arsenal is bezig aan een sterke reeks. De Londense formatie bleef in alle competities al tien duels op rij ongeslagen en verloor voor het laatst in augustus. In het Etihad Stadium werd eveneens afgerekend met laagvlieger Watford. Tien minuten na rust schoot Emile Smith Rowe zijn ploeg met een lage afstandsknal naar de drie punten. Arsenal staat nu op de vijfde plaats en heeft evenveel punten als nummer vier West Ham United. De stadsgenoot heeft echter nog een wedstrijd tegoed. Kort voor het laatste fluitsignaal kreeg Watford-middenvelder Juraj Kucka nog zijn tweede gele kaart.

Leicester City - Leeds United: 1-1

Met Pascal Struijk in de basis heeft leeds United een knap punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Leicester City. The Foxes daagden de laatste jaren brutaal de traditionele top uit, maar staan nu teleurstellend in de middenmoot. Het was Raphinha die namens leeds de score opende, maar al twee minuten daarna trok Harvey Barnes de stand gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen