Onana met Berghuis en Gravenberch op Ajax-bank

7 november 2021, 19:51

Andre Onana keert vanavond (20.00 uur) terug in de wedstrijdselectie van Ajax. De doelman mag weer spelen na een schorsing vanwege dopinggebruik, maar moet genoegen nemen met een plekje op de bank. Remko Pasveer staat onder de lat en ziet voor zijn neus een aantal wijzigingen.

Pasveer wordt tegen Go Ahead Eagles wel gewoon ondersteund door de bekende namen in de achterhoede. Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Daley Blind staan namelijk in de achterhoede van de Amsterdammers. Op het middenveld zijn er verrassend genoeg geen basisplaatsen voor Steven Berghuis en Ryan Gravenberch.

Erik ten Hag stuurt Davy Klaassen en Mohammed Kudus namelijk het veld op. Edson Álvarez mag wel blijven staan van zijn trainer. Voorin wordt van Dusan Tadic, Sébastien Haller en Antony het nodige gevaar verwacht tegen de bezoekers uit Deventer. David Neres en Mohamed Daramy moeten andermaal genoegen nemen met een reserverol.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Kudus; Tadic, Haller, Antony.

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn; Lucassen, Nauber, Kramer, Kuipers; Brouwers, Rommens, Oratmangoen; Deijl, Córdoba, Botos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen