'Zes spelers mogen weg bij Real: ruimte nodig voor superster'

8 november 2021, 08:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Real Madrid presteert de laatste weken weer zeer behoorlijk. Dat heeft echter meer te maken met de resultaten dan met het goede voetbal. De laatste tijd wint het steeds met slechts één doelpunt verschil, waardoor het allemaal nog niet heel erg overtuigend is. Daarom wil Real Madrid komende transferperiode af van een zestal spelers, om ruimte te maken voor een topaankoop.

AS schrijft dat diverse spelers in de selectie veel geld verdienen, maar niet brengen wat er van hen verwacht wordt. Daarom zouden Isco, Eden Hazard, Luka Jovic, Gareth Bale, Marcelo en Jesús Vallejo mogen vertrekken uit Madrid. Dat zou meer dan honderd miljoen aan salariskosten per jaar schelen voor De Koninklijke.

Het contract van Bale, Isco en Marcelo loopt komende zomer af, waardoor het in de winter zal proberen de spelers nog ergens te slijten. Mocht dat niet lukken, dan vertrekken zij in de zomer alsnog, maar dan transfervrij. De bedoeling is om geld vrij te maken om een topaankoop te doen. Volgens het medium zou het inzetten op Kylian Mbappé of Erling Haaland.

Lees ook: Ancelotti wil Barça nog niet afschrijven ondanks historisch gat

Daarentegen is het wel zeer tevreden over Vinícius Júnior, die de laatste weken in goede vorm verkeert. Real Madrid gaat dan ook met de Braziliaan in gesprek om zijn contract te verlengen. Zijn huidige contract loopt in de zomer van 2025 af. Om een grote speler binnen te kunnen halen, zal het ook belangrijk zijn om te overwinteren in de Champions League. Dan zal het over zestien dagen moeten winnen van FC Sheriff, wat eerder niet lukte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen