Woeste Sneijder haalt uit: 'Dit bericht is voor alle debielen...'

8 november 2021, 19:43

Wesley Sneijder heeft voor het eerst van zich laten horen nadat afgelopen weekend bekend werd dat de recordinternational is gehoord in een groot onderzoek naar de criminele organisatie van Piet S., de 'Haagse Godfather'. Meerdere oud-voetballers zouden hebben gegokt op de illegale goksite Edobet, die volgens het Openbaar Ministerie werd opgezet door de zoon van de drugsbaas.

In afgeluisterde gesprekken hoorde de politie dat Sneijder regelmatig op het inmiddels opgeheven Edobet zou gokken. In een ander gesprek werd gesteld dat de voormalig middenvelder zijn gokschulden niet afloste. Daarom zouden hij en zijn familie 'het ziekenhuis ingetrapt moeten worden'. Sneijder vertelde de politie dat het een misverstand was; het was de neef van zijn vader die op de website gokte. Die neef zei dat Sneijder garant voor hem stond. "Toen ik keihard kon bewijzen dat dit niet waar was, was dit verhaal afgedaan", zei Sneijder in een reactie tegen De Telegraaf.

Lees ook'Kuyt en Sneijder als getuigen verhoord door politie om goksite'

De afgelopen dagen hebben meerdere columnisten over de zaak geschreven, tot ergernis van Sneijder. 'Dit bericht is voor alle debielen die maar half een artikel lezen of het half willen lezen. Ik ben geen wanbetaler, want ik heb daar nooit gegokt en zoals in het artikel beschreven heb ik niets met die hele onzin te maken. Ik stuur dit bericht de wereld in, omdat er veel indianenverhalen gaan. Maar daar zijn we in Nederland heel goed in. Dus nogmaals, ik heb niets met dit hele verhaal te maken', schrijft hij nu op Instagram.

'Voor degenen die liever hadden gezien dat ik nu een probleem zou hebben, jammer want er is niets', gaat de voormalig speler van onder meer Ajax, Real Madrid en Inter verder. 'Dus blijf vooral lekker verder haten!!! De ene na de andere column voorbij zien komen. Om allemaal heel hard gelachen. De schrijvertjes zaten weer klaar met hun pennetjes hoor. Om vervolgens te willen scoren door onzin te verkopen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen