Hannover lyrisch over Bruggink

31 juli 2006, 11:40

Arnold Bruggink heeft weinig tijd nodig gehad om de zaken bij Hannover '96 naar zijn hand te zetten. De aanvaller stapte ruim twee weken geleden over van SC Heerenveen naar de Duitse middenmoter, maar is inmiddels al gebombardeerd tot de nieuwe regisseur van het team. Bovendien hebben zijn teamgenoten Bruggink verkozen tot lid van de spelersraad.

"We hebben Arnold gehaald als regisseur en hij vervult die rol uitstekend", zegt Hannover-trainer Peter Neururer over zijn 29-jarige Nederlandse aanwinst. "Hij staat aan de basis van elke aanval en zorgt voor veel gevaar. Hij speelt echter achter de spitsen, hij is altijd op zoek naar een voetballende oplossing", aldus de oefenmeester in Kicker.

Neururer is niet alleen onder de indruk van Brugginks kwaliteiten op het veld, maar ook van zijn gedrag buiten de krijtlijnen. "Het feit dat zijn medespelers hem gekozen hebben tot lid van de spelersraad, zegt voldoende. Dat wordt je immers niet zomaar."

Bruggink, die het rugnummer tien toegewezen gekregen heeft, geniet van zijn eerste weken bij zijn nieuwe werkgever. "We zijn pas twee weken bezig, maar het gaat heel lekker. Ik voel me goed in deze spelersgroep. Iedereen doet onzettend zijn best om mij te betrekken in de groep, dat vind ik heel positief. Ik heb echt het gevoel dat ik er meteen bij hoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen