Manchester United-icoon wil vertrek Solskjaer: "Het werkt niet"

9 november 2021, 17:23

Ole Gunnar Solskjaer is niet de juiste man voor Manchester United. Dat is de duidelijke mening van clubicoon Rio Ferdinand. De voormalig verdediger stelt dat het voor iedereen beter is als de Noorse oefenmeester vertrekt bij de Engelse grootmacht.

"Ik denk niet dat we in deze competitie kans maken op de titel. Iedere week kijk ik naar mijn team, me afvragend wat we tactisch kunnen doen", vertelt Ferdinand in zijn podcast FIVE. De Red Devils zijn enorm wisselvallig. Waar de ploeg de ene week kan sprankelen, zakken de spelers de week erna keihard door de ondergrens. Afgelopen weekend had de club niets in te brengen in de stadsderby tegen City, die met 2-0 verloren werd. Bij de oud-verdediger is de maat nu vol.

Lees ook: Van de Beek krijgt steun: "Hij wordt vermoord door Solskjaer"

"We begonnen het seizoen met veel hoop na wat er gebeurd was in de transferperiode", doelt hij op de komst van Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo en Raphaël Varane. "We dachten dat dit ons moment zou worden. Maar ik zie helemaal geen filosofie en eigen identiteit. Dat moet vanuit de technische staf komen. Ik zie nu een verward elftal en heb het gevoel dat de trainer het stokje moet doorgeven."

Volgens de Engelsman kan Solskjaer met opgeheven hoofd vertrekken. "Hij is gekomen en heeft gedaan wat hij moest en kon doen. Hij heeft de supporters weer hoop gegeven. Maar hij gaat ons niet de titel en de Champions League-winst bezorgen. Ole heeft veel tijd gekregen, dit is nu zijn elftal. Hij heeft veel geld uit mogen geven, maar het werkt gewoon niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen