"Waarom zou Aston Villa niet vol in kunnen zetten op Ten Hag?"

9 november 2021, 23:22

Aston Villa moet proberen om Erik ten Hag naar de Premier League te halen. Dat stelt Simon Jordan, voormalig eigenaar van Crystal Palace. De Engelse club zit zonder trainer sinds Dean Smith de laan uit werd gestuurd door de matige prestaties dit seizoen.

Steven Gerrard wordt momenteel sterk gelinkt aan Aston Villa. Hij is momenteel trainer van het Schotse Rangers en bezorgde die club afgelopen seizoen, na negen jaar, eindelijk weer eens de landstitel. Het gat met rivaal Celtic was maar liefst twintig punten. Een prachtige prestatie, maar Jordan ziet zijn komst niet zitten. "Het verschil tussen werken in Schotland en de Engelse Premier League is enorm", vertelt hij bij talkSPORT. "Als je zoals Villa zegt dat je voor een elitemanager wil gaan, dan vind ik Gerrard geen optie."

Jordan vindt dat Ten Hag wel in dat profiel past. "Ik denk dat ze voor Ten Hag moeten gaan. Als het Tottenham lukt om Antonio Conte binnen te halen, waarom zou Villa dan niet vol in kunnen zetten op Ten Hag, met alle middelen die ze hebben door hun eigenaar?", vraagt hij zich hardop af. De club uit Birmingham heeft behoorlijk wat geld te besteden en is enorm ambitieus. Daar moet dus een toptrainer bij.

In de studio van de Engelse zender is de naam van Ten Hag al eerder gevallen toen het over de Aston Villa-vacature ging. Een supporter van de club vertelde aan de telefoon dat hij de oefenmeester van Ajax de beste kandidaat vond. "We hebben eigenaren die geld uit willen geven en de selectie is niet slecht. We zouden eigenlijk moeten kijken naar Erik ten Hag van Ajax." Bij de Engelse club staat voormalig Ajacied Anwar El Ghazi onder contract.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen