'Chelsea dendert door en plukt smaakmaker weg bij Fenerbahce'

11 november 2021, 23:55

Chelsea lijkt zich in januari te gaan versterken met de Hongaarse verdediger Attila Szalai. De Londenaren zijn op zoek naar een nieuwe centrumverdediger en leggen ruim twintig miljoen euro naar voor de speler van Fenerbahce. Szalai moet de eerste winteraanwinst van Chelsea worden.

Volgens het Turkse medium CNN Türk zijn de onderhandelingen tussen Chelsea en Fenerbahce al in een gevorderd stadium. De Engelse topclub zou 23,4 miljoen euro betalen voor de Hongaar, die nog een contract tot medio 2025 heeft in het Sükrü Saracoglu Stadion. Als Szalai in januri vertrekt heeft hij precies een jaar onder contract gestaan in Istanbul.

De 23-jarige linkspoot kwam een jaar geleden namelijk over van het Cypriotische Apollon Limasol. Daarvoor verdedigde hij ook de clubkleuren van Rapid Wien uit Oostenrijk en het Hongaarse Mezokövesd-Zsóry SE. Szalai miste dit seizoen nog geen enkele wedstrijd van Fenerbahce en heeft inmiddels ook al 21 interlands voor Hongarije achter zijn naam staan.

Chelsea hoopt snel zaken te doen omdat de club rekening houdt met het vertrek van Andreas Christensen en Antonio Rüdiger. Beide centrumverdedigers beschikken namelijk over een aflopend contract. De Londenaren zijn uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Na elf wedstrijden is de ploeg van Thomas Tuchel de trotse koploper van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen