Van Marwijk verliest weer en ziet WK verder uit zicht verdwijnen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 november 2021 – De Verenigde Arabische Emiraten van bondscoach Bert van Marwijk heeft donderdagmiddag opnieuw een nederlaag geleden in de strijd om WK-kwalificatie. De ploeg van de Nederlandse oefenmeester moest zijn meerdere erkennen in Zuid-Korea. In Goyang werd het 1-0 voor de thuisploeg.

Van Marwijk verliest weer en ziet WK verder uit zicht verdwijnen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Marwijk begon met slechts drie punten aan de wedstrijd en wist vooraf al dat er eigenlijk gewonnen moest worden. De Zuid-Koreanen traden aan met Tottenham-aanvaller Heung-min Son en leken genoegen te moeten nemen met een 0-0 ruststand. In de 35e minuut sloeg de thuisploeg echter alsnog toe. Hee-chan Hwang schoot de 1-0 binnen vanaf de strafschopstip.

In de tweede helft bleken de bezoekers niet bij machte om nog iets aan die achterstand te doen. Zuid-Korea scoorde ook niet meer, maar daar zal bondscoach Paulo Bento niet wakker van liggen. Hij staat met zijn ploeg bovenaan in groep A en doet uitstekende zaken in de jacht op een WK-ticket. De Verenigde Arabische Emiraten blijft vierde met slechts drie behaalde punten.

Later vandaag (18.00 uur) komt in dezelfde groep ook Dick Advocaat in actie. De bondscoach van Irak neemt het met zijn ploeg op tegen hekkensluiter Syrië. Advocaat heeft met zijn manschappen drie punten gepakt tot nu toe, terwijl de tegenstander van vanavond slechts een puntje wist te pakken.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd