Go Ahead Eagles slaat toe en houdt Bosvelt langer in Deventer

11 november 2021, 15:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Paul Bosvelt heeft zijn aflopende contract bij Go Ahead Eagles met twee jaar verlengd. De 51-jarige technisch manager staat sinds 2017 onder contract bij de club uit Deventer en ligt nu tot medio 2024 vast in de Adelaarhorst. Ook algemeen directeur Jan Willem van Dop blijft bij Go Ahead.

"De manier van werken en de korte lijnen die er zijn, ervaar ik als erg prettig. Qua voetbalvisie en kwaliteiten van individuele spelers zitten we vaak op één lijn. De ambitie van de club om stap voor stap een structurele Eredivisionist te worden, is ook mijn ambitie. Ik zit bij Go Ahead Eagles daarom goed op mijn plek", laat Bosvelt weten op de clubwebsite.

De oud-speler van Go Ahead, FC Twente, Feyenoord, Manchester City en sc Heerenveen begon in 2017 als technisch adviseur bij Go Ahead en is inmiddel werkzaam als technisch manager. De Deventenaren promoveerden afgelopen zomer naar de Eredivisie en doen het momenteel erg goed. De ploeg van trainer Kees van Wonderen bezet na twaalfs wedstrijden de tiende plek.

Ook Van Dop (61), die sinds 2018 als technish directeur actief is bij Go Ahead, heeft zijn contract dus met twee jaar verlengd. "Met de stappen die we met z'n allen aan het maken zijn, heb ik sterk het gevoel dat we de doelstelling om een structurele Eredivisionist te worden, gaan realiseren", aldus Van Dop over zijn contractverlening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen