'Danjuma in beeld om Afrika Cup-probleem Liverpool op te lossen'

11 november 2021, 17:05

Arnaut Danjuma staat nadrukkelijk op de radar bij Liverpool. De Oranje-international wordt al lange tijd gevolgd door de ploeg van ook Virgil van Dijk, en met de Afrika Cup in zicht zou die interesse wel eens concreter kunnen gaan worden.

Dat vertelde transferkenner Fabrizio Romano in zijn Here We Go Podcast. Daar begon hij over het probleem waar Liverpool, evenals tal van andere clubs, in januari tegenaan gaat lopen. De club moet dan namelijk sterspelers Mo Salah en Sadio Mané afstaan aan respectievelijk Egypte en Senegal, die in actie zullen komen in de Afrika Cup.

Om hun afwezigheid die maand op te kunnen vangen, kijkt Liverpool dus naar mogelijkheden op de winterse transfermarkt. In het bijzonder zou de naam van Arnaut Danjuma daarbij gevallen zijn. De bij Villarreal uitblinkende aanvaller werd eerder ook al gelinkt aan Liverpool. Of het ook echt tot een transfer zal komen, is overigens de vraag. Romano weet ook namelijk dat Villarreal er niet happig op is om Danjuma na een halfjaar alweer te laten vertrekken. 

Daarbij gaf hij ook aan dat Liverpool ten alle tijden rationeel wil blijven handelen. Dat betekent dat de club op zoek gaat naar buitenkansjes op de transfermarkt, maar daarbij wil waken voor paniekaankopen. Daarmee is het goed mogelijk dat wanneer zich niet zo'n kans voordoet, Liverpool de afwezigheid van Salah en Mané intern opvangt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen