De Vrij reageert stellig op geruchten over Conte-reünie

11 november 2021, 19:17   Bijgewerkt: 11 november 2021, 23:54

Stefan de Vrij is momenteel niet bezig met een transfer naar Tottenham Hotspur. Met name in de Engelse media klonken die geruchten nadat voormalig Inter-trainer Antonio Conte in Londen het roer heeft overgenomen. De Vrij zelf gaf echter aan van niets te weten.

Door Ziggo Sport werd De Vrij gevraagd of hij de verhalen kon bevestigen, dan wel ontkennen. "Ontkennen", antwoordde hij stellig. "Want ik weet nergens wat van af." Momenteel draait de 29-jarige verdediger nog gewoon mee in de top van de Serie A met Internazionale, de club waar hij bovendien nog tot medio 2023 vastligt.

"De connectie wordt misschien wat snel gemaakt, omdat de trainer waar ik mee gewerkt heb daar nu werkzaam is", verklaarde De Vrij. "Maar ik weet van niks." De verhalen dat hij en Conte de afgelopen tijd al contact zouden hebben gehad, werden daarmee ook als onzin bestempeld. "Hij heeft mij daarover nog niet benaderd."

De Vrij zelf is bovendien met andere zaken bezig: met Oranje moet hij zich in de komende twee wedstrijden zien te plaatsen voor het WK van 2022. Tegen Montenegro (zaterdag) en Noorwegen (dinsdag) moet de ploeg die klus zien te klaren. "Daar ligt de prioriteit nu", lachte De Vrij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen