AC Milan toont interesse in Diarra

31 juli 2006, 13:16

Toen Mahamadou Diarra medio 1999 van OFI Kreta naar Vitesse kwam, had hij vermoedelijk niet durven dromen van een transfer naar AC Milan. Nu, zeven jaar na dato, staat de Malinees echter nadrukkelijk in de belangstelling van de Italiaanse topclub. Volgens diverse Franse media gaat Milan deze week een bod uitbrengen op middenvelder.

Of Olympique Lyon, de huidige werkgever van Diarra, bereid is om de Afrikaan te verkopen valt echter te betwijfelen. Exact een jaar geleden verkocht de club al Mickael Essien aan Chelsea en de Fransen lijken weinig zin te hebben om nu opnieuw een sleutelspeler te verliezen. Toch lijkt AC Milan bereid om diep in de buidel te tasten. De club zou naar verluidt tussen de vijftien en twintig miljoen euro neer te leggen voor de middenvelder.

Deze week zal er vermoedelijk meer beweging in de zaak komen. Milan heeft een gesprek met de zaakwaarnemer van Diarra op het programma staan, waarna de club een bod neer zal leggen bij Lyon. De Franse club kan vervolgens beslissen wat het hiermee zal doen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen