Naam door De Ligt aan Ajax getipte speler lijkt bekend

12 november 2021, 12:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De naam van de speler die Matthijs de Ligt heeft getipt bij Ajax lijkt bekend. Volgens La Gazzetta dello Sport hebben de Amsterdammers hun oog laten vallen op Koni De Winter, een Belgische centrumverdediger van Juventus. De negentienjarige De Winter beschikt in Turijn over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2024.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax, baarde afgelopen weekend opzien door bij het officiële afscheid van De Ligt te vertellen dat hij van plan is om een tip van de voormalig aanvoerder op te volgen. "Maar dat houden we even tussen ons", sprak hij vlak voor de aftrap van het duel met Go Ahead Eagles (0-0). Al snel werd Ajax in verband gebracht met diverse spelers die bij Juventus over een aflopend contract beschikken, zoals doelman Mattia Perin.

Ajax lijkt echter een minder bekende speler van Juventus in het vizier te hebben. De Winter maakte zijn officiële debuut voor de club uit Turijn nog niet. De jonge centrumverdediger, die ook als vleugelverdediger uit de voeten kan, speelt sinds 2018 bij Juventus. De Italiaanse grootmacht plukte hem drie jaar geleden weg uit de jeugdopleiding van Zulte Waregem.

Massimiliano Allegri schijnt gecharmeerd te zijn van De Winter, die zijn wedstrijden in het beloftenteam speelt. Scouts van Ajax zouden al meerdere keren langs de zijlijn hebben gestaan voor de jeugdinternational van België. Hoewel Ajax interesse heeft, wordt er nog niet onderhandeld over een eventuele transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen