Meevaller voor Oranje: sterspeler ontbreekt bij Montenegro

12 november 2021, 13:31

Montenegro moet het zaterdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal stellen zonder Stevan Jovetic. De sterspeler van de Montenegrijnen heeft positief getest op het coronavirus.

Dat heeft Miodrag Radulovic, bondscoach van Montenegro, vrijdag op de afsluitende persconferentie richting de wedstrijd in Podgorica bekendgemaakt. Jovetic zit op dit moment thuis in quarantaine en heeft geen symptomen. Volgens de bondscoach heeft Jovetic de afgelopen dagen geen contact met zijn ploeggenoten gehad en is er niemand anders besmet geraakt.

Jovetic is samen met Stefan Savic de bekendste speler van de Montenegrijnse ploeg. De aanvallende middenvelder annex aanvaller van Hertha BSC was in 62 interlands goed voor 31 doelpunten. In de WK-kwalificatie staat hij op drie goals in vier wedstrijden. Het heenduel met Oranje (4-0) miste hij vanwege een blessure.

Montenegro moet het zaterdag tegen Oranje ook stellen zonder Stefan Mugosa en Nikola Vukcevic (beiden geblesseerd) en Aleksandar Scekic (corona). Mugosa en Scekic waren twee maanden geleden in Eindhoven nog basisspeler bij Montenegro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen