'Xavi kent geen genade: boete voor drie minuten te laat arriveren'

12 november 2021, 16:35

Xavi Hernandez heeft bij FC Barcelona meteen laten zien dat er met hem niet te sollen valt. De opvolger van de onlangs ontslagen trainer Ronald Koeman trakteerde Ousmane Dembélé op een boete.

Volgens de Spaanse tak van ESPN kwam de aanvaller vrijdagochtend drie minuten te laat binnen. De training stond gepland voor tien uur 's ochtends en de selectie werd om half negen op het trainingscomplex van de Catalaanse club verwacht. De Fransman zou direct op de bon zijn geslingerd door de kersverse oefenmeester. Daarmee zou Dembélé de eerste speler zijn die onder leiding van Xavi een boete heeft gekregen.

Xavi installeerde direct nieuwe regels bij zijn terugkeer naar Camp Nou, waaronder dus het feit dat spelers anderhalf uur van tevoren aanwezig moeten zijn op het trainingscomplex. In totaal zouden er zo'n tien nieuwe richtlijnen zijn bijgekomen. Zo moeten stafleden al twee uur voor een training aanwezig zijn.

Lees ook: 'Xavi wil door Koeman weggestuurde speler als eerste aanwinst'

Spelers zouden tevens verplicht iedere dag op het trainingscomplex moeten eten en ook zou Xavi een avondklok hebben ingesteld. Die zou van toepassing zijn binnen 48 uur voor een wedstrijd. Ook risicovolle activiteiten buiten de wedstrijden om zijn verleden tijd voor de sterren van Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen