'Lampard ondanks gesprekken niet nieuwe coach Krul en Norwich'

12 november 2021, 16:52

Frank Lampard keert voorlopig nog niet terug in de Premier League. De gesprekken tussen de trainer en Norwich City hebben niet tot een overeenkomst geleid.

Dat meldt de BBC vrijdagmiddag. Lampard was in beeld bij de hekkensluiter van de Engelse hoogste afdeling als vervanger van de vorige week ontslagen trainer Daniel Farke. Volgens het medium waren er afgelopen week wel gesprekken tussen de oud-speler van onder andere Chelsea en Manchester City.

Lampard zit sinds zijn ontslag bij Chelsea begin dit jaar zonder werk. Bij de Londense club werd hij vervangen door de Duitser Thomas Tuchel, die op Stamford Bridge direct de Champions League won. Lampard was in zijn eerste jaar bij The Blues ondanks een transferverbod en het vertrek van een dragende speler als Eden Hazard, nog op een knappe derde plaats geëindigd.

Lees ook: 'Lampard mag hopen op nieuwe kans in Premier League'

Bij wie Norwich City nu gaat uitkomen, is nog niet duidelijk. Eerder werd onder andere de naam van voormalig Bournemouth-trainer Eddie Howe genoemd, maar de Engelse coach gaf zijn ja-woord eerder deze week aan het steenrijk geworden Newcastle United. Bij de club van Tim Krul wordt nu de naam van Dean Smith (deze week ontslagen door Aston Villa) nadrukkelijk genoemd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen