Foutloos Marokko mede door dubbelslag Mmaee langs Soedan

12 november 2021, 22:49

Marokko heeft ook haar vijfde WK-kwalificatieduel gewonnen. De ploeg van bondscoach Vahid Halilhodzic - die Hakim Ziyech (Chelsea) en Ajacied Noussair Mazraoui wederom niet opriep - was met 0-3 te sterk voor Soedan.

Ryan Mmaee van het Hongaarse Ferencváros was met twee treffers de gevierde man aan Marokkaanse zijde. Al na drie minuten trof hij doel. Daarna probeerde Soedan de opgelopen achterstand nog te repareren, maar moest het na iets meer dan een uur spelen ook de 0-2 van de oud-speler van Standard Luik toestaan. In de slotfase werd het via Imran Louza ook nog 0-3.

Lees ook: Verpletterende zege Marokko na krankzinnige voorbereiding

Marokko - dat in 2018 na lange afwezigheid in Rusland al op het WK actief was - tankt door de driepunter steeds meer vertrouwen richting deelname aan het wereldkampioenschap van volgend jaar in Qatar. De ploeg was eerder al verzekerd van groepswinst, maar wacht nog wel de Afrikaanse play-offs. Met vijftien punten uit vijf duels gaan de Marokkanen fier aan kop in groep I van de Afrikaanse WK-kwalificatie. Nummer twee Guinee-Bissau heeft in evenveel duels slechts vijf punten weten te bemachtigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen