Mohamed Ihatteren breekt per direct met Mino Raiola

13 november 2021, 14:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren laat zich niet langer vertegenwoordigen door Mino Raiola, zo weet het Eindhovens Dagblad zaterdagmiddag te melden. De negentienjarige spelmaker wil een doorstart maken en heeft zich aangesloten bij het kantoor van zaakwaarnemer Ali Dursun, die ook de belangen van onder meer Frenkie de Jong en Donny van de Beek behartigt.

Ihattaren maakt zoals bekend een moeilijke periode door. De begenadigde linkspoot hoopte zijn carrière in Italië nieuw leven in te blazen nadat hij zich bij PSV onmogelijk had gemaakt. Raiola bracht Ihattaren afgelopen zomer naar Juventus, dat hem meteen doorverhuurde aan Sampdoria. Vorige maand vertrok Ihattaren plots bij de club uit Genua om er niet meer terug te keren.

Volgens het ED vindt Dursun dat Ihattaren een aantal dingen anders moet aanpakken. Tegelijkertijd denkt hij dat de tiener goede begeleiding nodig heeft. De zaakwaarnemer hoopt voorlopig op rust voor Ihattaren, die voornemens is om in de nabije toekomst zij rentree te maken. Deze week verscheen de aanvallende middenvelder op de velden van de Utrechtse amateurclub Elinkwijk, waar hij met een persoonlijke trainer aan zijn conditie werkte.

Ihattaren wordt tot het einde van het seizoen door Juventus verhuurd naar Sampdoria, maar is niet van plan om terug te keren naar de club die de achttiende plaats in de Serie A bezet. Met Juventus wordt gekeken naar een oplossing voor de situatie. Ihattaren mikt erop om in januari een start bij een nieuwe club te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen