'Zoekend FC Barcelona laat oog vallen op Ziyech'

13 november 2021, 15:16

Hakim Ziyech is op de radar verschenen van FC Barcelona, zo weet Sport zaterdag te melden. De Catalanen hopen in januari drie spelers op huurbasis aan te trekken. Daarbij richt Barça zich op spelers die bij hun club weinig aan spelen toekomen. Naast Ziyech zijn ook Raheem Sterling (Manchester City), Christian Pulisic en Callum Hudson-Odoi (beiden Chelsea) in beeld bij Barcelona.

Sterling is volgens de Spaanse sportkrant het belangrijkste winterdoelwit van Barcelona. De 26-jarige Engelse aanvaller komt bij Manchester City nog maar mondjesmaat aan spelen toe. Zijn werkgever wil hem echter niet zomaar laten gaan. Een huurtransfer ziet de Engelse club helemaal niet zitten. Om deze reden kijkt Barcelona nu ook rond bij Chelsea.

Daar lopen meerdere spelers rond die niet tevreden zijn over hun speeltijd. Een van hen is Ziyech, die vorig jaar zomer voor veertig miljoen euro werd weggehaald bij Ajax. De Marokkaanse spelmaker kan onder Thomas Tuchel niet rekenen op een basisplaats. In de Premier League kwam hij dit seizoen, verdeeld over vier wedstrijden, slechts 182 minuten in actie. Vorig seizoen kwam Ziyech tot 23 duels in de Engelse competitie.

Barcelona wordt sinds de aanstelling van Xavi met een hoop spelers in verband gebracht. De Catalanen zouden onder meer in de markt zijn voor Thiago Alcântara, die bij Liverpool weinig aan spelen toekomt. Met oudgediende Dani Alves haalde Barcelona vrijdag zijn eerste winterversterking binnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen