Ten Hag tevreden over Pasveer en Haller: "Onze band is gegroeid"

13 november 2021, 17:59

Ajax-trainer Erik ten Hag is zeer tevreden over de prestaties van doelman Remko Pasveer en centrumspits Sébastien Haller.

"Hij heeft zich uitstekend aangepast aan Ajax, maar zeker ook aan de speelwijze en aan het team", begint de coach bij Ajax TV over de van Vitesse overgekomen doelman. "Dat hij in het profiel paste was duidelijk, dat hij het Champions League-niveau zou hebben, dat was afwachten. Het is altijd fijn dat hij dat bewijst. Want dat heeft hij gedaan tegen Dortmund."

Het thuisduel met de Duitse topclub is voor de oefenmeester tot zover hét hoogtepunt van het nog prille seizoen. "In Amsterdam was het natuurlijk een fantastische voetbalavond, die nog lang in de historie van Ajax zal blijven. Iedereen zal zich die wedstrijd blijven herinneren. Het hoogst haalbare wat je als team kunt bereiken, daar kijken we met een fijn gevoel op terug."

Lees ook: Kieft kritisch op Haller: "Dan was hij nu al niet meer in te halen"

Ook Haller kan op de complimenten van zijn trainer rekenen. Ten Hag werkte al bij FC Utrecht samen met de Franse spits. "Ik wist dat hij bij uitstek een speler was die hier goed zou passen. Hij heeft het karakter om met hele hoge druk om te gaan en daar iets positiefs van te maken. Onze band is gegroeid, die is ijzersterk. Hij betaalt het vertrouwen altijd terug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen