Kamp-Van Bronckhorst bevestigt 'positieve gesprekken' Rangers

13 november 2021, 19:17

Giovanni van Bronckhorst heeft daadwerkelijk voor het eerst met Rangers FC om tafel gezeten over de vrijgekomen hoofdtrainersfunctie bij de Schotse topclub.

Dat meldt Sky Sports. Van Bronckhorst en een delegatie van Rangers waren in Londen bijeengekomen om te praten over een mogelijke terugkeer van de Nederlander bij de huidige landskampioen van Schotland. Het management van Van Bronckhorst laat aan het medium weten dat de eerste gesprekken 'positief' zijn verlopen.

Rangers ziet in de oud-trainer van Feyenoord naar verluidt de ideale opvolger van de deze week naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard. Ook de naam van Gennaro Gatusso - die eveneens een verleden heeft bij het blauwe gedeelte van Glasgow - wordt in de wandelgangen aan de vacature gelinkt.

Lees ook: 'Van Bronckhorst dit weekend om tafel met Rangers'

Van Bronckhorst zit sinds zijn vertrek bij Guangzhou in China vorig jaar zonder werk. Als coach was 'Gio' uitermate succesvol in Nederland. Met Feyenoord veroverde hij in 2017 de landstitel en ook legde hij twee keer beslag op de KNVB Beker en Johan Cruijff Schaal.

Op onderstaande beelden is te zien hoe Van Bronckhorst Londen verlaat na de gesprekken met zijn mogelijke nieuwe club:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen