Vertrekt Mbappé bij PSG? "Veel meer wil ik er nu niet over zeggen"

14 november 2021, 12:37

Kylian Mbappé was zaterdagavond de grote man bij Frankrijk tijdens de 8-0 overwinning op Kazachstan. Na afloop ging het met de hoofdrolspeler echter weinig over de wedstrijd, maar veel over de toekomst van de aanvaller. Nog altijd wordt hij gelinkt aan Real Madrid.

"Mijn toekomst? Ik weet het niet, ik weet het nog niet. Ik ben momenteel in Parijs. Ik heb al gezegd dat ik hier vijf buitengewone jaren heb doorgebracht, ik heb van elk moment genoten en doe dat nog steeds. Maar veel meer wil ik er nu niet over zeggen", vertelt hij bij TNT Sports Brasil. De aanvaller leek afgelopen zomer al op weg naar Spanje. Real Madrid deed een absurd bod van tweehonderd miljoen euro voor de Fransman, die tot medio 2022 vastligt in Parijs. De club twijfelde echter geen seconde en ging niet in op het bod. 

"Ik zit momenteel lekker in mijn vel. Ik ben gelukkig op en buiten het veld. Dat helpt om zo'n geweldige prestatie te bereiken", doelt hij op zijn vierklapper tegen Kazachstan. Het zorgt weer voor hoge verwachtingen, ook al is het wereldkampioenschap pas over een jaar. Mbappé blijft voorzichtig en wil nog niet vooruitlopen op een mogelijke titel.

"Ik weet het niet, ik weet het echt niet ... De andere teams zijn ook niet slecht. Er zijn geweldige teams. Natuurlijk hebben we een van de beste ter wereld. Maar of bij de beste zijn? Smaken verschillen", aldus Mbappé, die bij de Franse ploeg de aanval vormt met Real Madrid-spits Karim Benzema en Atlético Madrid-aanvaller Antoine Griezmann. "We kunnen goed met elkaar overweg, we willen voor elkaar werken en doen enorm ons best voor het Franse team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen