'Senesi in beeld bij AS Roma als goedkoper alternatief Botman'

14 november 2021, 17:38

Marcos Senesi is wederom gelinkt aan een club uit de Italiaanse Serie A. De verdediger van Feyenoord staat al enkele jaren op de radar bij Napoli, maar ook AS Roma zou nu geïnteresseerd zijn. De club ziet in Senesi een goedkoper alternatief voor Sven Botman.

Dat berichtte La Gazzetta dello Sport zondagmiddag. Roma zou de eigen achterhoede in de winterse transferwindow willen versterken en ziet daarvoor Botman als 'droomtarget'. De vraag is echter of zijn komst een optie is, want de door Lille gevraagde transfersom van minstens dertig miljoen euro is te gortig voor de club.

Dat is waar Senesi in beeld komt. De (te) hoge vraagprijs voor Botman heeft de interesse in de Argentijn doen toenemen. Volgens de Italiaanse sportkrant zou Feyenoord zijn waarde inschatten tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Het contract van de 24-jarige verdediger loopt af in 2023. 

Senesi werd de afgelopen jaren al vaker aan clubs uit de Europese (sub)top gelinkt, waarbij ook competitiegenoot Napoli vaak genoemd werd. De Argentijn kwam in de zomer van 2019 voor liefst zeven miljoen euro naar Feyenoord, met als achterliggende gedachte dat hij met winst zou worden doorverkocht. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen