Scan moet uitwijzen hoe ernstig blessure Kudus is

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 november 2021 – Mohammed Kudus heeft een ribblessure overgehouden aan de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Ghana en Zuid-Afrika (1-0), zo bericht Ajax Showtime. De 21-jarige middenvelder ondergaat maandag een scan om de ernst van de blessure te bepalen.

Scan moet uitwijzen hoe ernstig blessure Kudus is

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor Kudus duurde de ontmoeting tussen Ghana en Zuid-Afrika slechts twaalf minuten. De middenvelder moest zich al vroeg in de wedstrijd laten vervangen vanwege fysieke klachten. Onder begeleiding van de medische staf strompelde hij het veld af. Nu blijkt dat een ribblessure Kudus parten heeft gespeeld.

Als de scan slecht nieuws brengt, dan keert Kudus geblesseerd terug naar Ajax. De middenvelder heeft sinds zijn overstap naar de Amsterdamse club al met he nodige blessureleed te maken gehad. Vorig seizoen was hij vanwege een knieblessure lang uit de roulatie. In het huidige seizoen kampte hij meerdere weken met een enkelkwetsuur.

Voor de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk van aanstaande zondag staat voorlopig in elk geval een vraagteken achter de naam van Kudus. Mogelijk wordt die wedstrijd komend weekend helemaal niet gespeeld, daar een meerderheid van de clubs wil dat de Eredivisie wordt stilgelegd. De KNVB is alle meningen aan het inventariseren en onderzoekt eerst of een opschorting wel mogelijk is.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd