Robbie Williams traint mee met Bayern

31 juli 2006, 14:41

FC Bayern München krijgt deze week bezoek van Robbie Williams. De superster is in München voor een reeks concerten en zal tussendoor een keer meetrainen met de selectie van trainer Felix Magath. Als tegenprestatie heeft Williams de selectie van Bayern uitgenodigd voor een afterparty na één van zijn concerten.

De selectie van Bayern is momenteel nog in Japan, waar het vandaag een oefenduel zal spelen tegen het plaatselijke Urawa Red Diamonds. Bij terugkomst in Duitsland zal besloten worden op welke dag Williams mee zal trainen. De kans is groot dat het vrijdag zal worden, omdat Williams donderdagavond zijn laatste concert op het programma heeft staan. 

Bayern München en Robbie Williams zijn geen vreemden voor elkaar. De zanger trad al op tijdens het eeuwfeest van Bayern en bovendien wordt zijn versie van het nummer Let me entertain you gedraaid na elk doelpunt van de Zuid-Duitse club. Dat Williams een voetbalfan is, is bovendien al langer bekend. De superster is eigendom van de Britse derdeklasse Port Vale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen