Prachtaffiche compleet: Messi maakt rentree in kraker Argentinië

15 november 2021 – Het heerlijke affiche Argentinië - Brazilië dat in de nacht van dinsdag op woensdag (00.30 uur, Nederlandse tijd) gespeeld wordt, heeft nog wat extra glans gekregen. Lionel Messi is namelijk klaar om in dat duel zijn rentree in de basis te maken. Dat bevestigde de Argentijnse bondscoach Lionel Scaloni maandag tijdens zijn persconferentie.

Prachtaffiche compleet: Messi maakt rentree in kraker Argentinië

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Messi speelde afgelopen weekend al een klein kwartier mee in de met 0-1 gewonnen interland tegen Uruguay. "Hij was voor dat duel al fit, maar we hebben besloten dat het het beste zou zijn om hem maar een paar minuten te laten spelen. Zo kon hij met een goed gevoel naar de wedstrijd tegen Brazilië. Voor mij staat vast dat hij dan zal spelen", werd Scaloni geciteerd in de Argentijnse media.

De aanwezigheid van Messi bij de Argentijnse nationale ploeg zorgde eerder nog voor een klein relletje bij zijn club Paris Saint-Germain. Sportief directeur Leonardo gaf in de Franse media namelijk openlijk niet blij te zijn dat Messi naar Argentinië afreisde, in plaats van bij zijn eigen club te herstellen van zijn blessure. Eerder miste hij daardoor nog twee wedstrijden van PSG. 

Lees ook: Messi haalt woede PSG-directeur op de hals met trip

De kraker tussen Argentinië en Brazilië is er een tussen de nummers twee en één van de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiecompetitie. De Brazilianen zijn al zeker van deelname aan het WK van 2022, terwijl Argentinië daarvoor met nog vijf wedstrijden te gaan nog een punt nodig heeft. In Zuid-Amerika plaatsen de bovenste vier landen (van de tien) zich direct voor het WK. De nummer vijf gaat een intercontinentale play-offs tegemoet. 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd