'Oud-Barça-speler verdachte in bizarre mishandelingszaak PSG'

16 november 2021, 13:04

De toch al bizarre zaak rond de mishandeling van Paris Saint-Germain-speelster Kheira Hamraoui heeft maandag een nieuwe wending gekregen. Voormalig FC Barcelona-speler en Frans international Éric Abidal wordt namelijk als verdachte gezien in de zaak, zo berichtten verschillende Franse media. 

Het opmerkelijke incident vond plaats in de nacht van 4 op 5 november. Hamraoui reed mee met ploeggenote Aminata Diallo, maar werd door gemaskerde mannen uit de auto getrokken. Het tweetal sloeg vervolgens met een ijzeren staaf meerdere keren in op haar benen, waarna ze naar het ziekenhuis moest worden gebracht. In eerste instantie werd Diallo - Hamraoui's concurrente bij PSG én de nationale ploeg van Frankrijk - ervan verdacht opdracht te hebben gegeven tot de mishandeling. Het onderzoek loopt nog steeds, maar de politie heeft met Abidal een nieuwe verdachte op het oog.

De telefoon van Hamraoui stond namelijk op naam van de oud-verdediger, zo wist Le Parisien te melden. Daarnaast zouden de belagers van de speelster haar hebben beschuldigd van affaires met getrouwde mannen. Abidal zou in het verleden een relatie met Hamraoui hebben gehad. De oud-voetballer is tegenwoordig werkzaam als sportief directeur bij FC Barcelona, de club waar Hamraoui tussen 2018 en 2020 speelde. 

Binnenkort zal Abidal worden verhoord. Tot die tijd wilde zijn advocaat nog niet inhoudelijk op de zaak ingaan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen