Deze elf landen kan Nederland op het WK tegenkomen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

16 november 2021 – Nederland is er weer bij! Na de afwezigheid in 2018 is het Oranje dit keer door een 2-0 zege op Noorwegen wél gelukt om zich te plaatsen voor het aankomende WK. Dit zijn de elf landen die het Nederlands elftal daarin al voorgingen. 

Deze elf landen kan Nederland op het WK tegenkomen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Organisator Qatar was het eerste land dat logischerwijs een plek heeft bemachtigd en zit dus sowieso in de koker voor de groepsloting. Duitsland, Denemarken, Frankrijk, België, Kroatië, Zwitserland, Spanje, Servië en Engeland plaatsten zich via de Europese kwalificatie al voor het WK en vanaf vandaag staat dus ook Nederland in dat rijtje. Toplanden Portugal en Italië moeten zich via de play-offs zien te plaatsen. 

Lees ook: Missie geslaagd! Oranje grijpt WK-ticket in moeizame wedstrijd

In Zuid-Amerika is vooralsnog Brazilië het enige geplaatste land, al zal Argentinië snel volgen. Het topland heeft met nog vijf wedstrijden te spelen slechts één punt nodig om het ticket veilig te stellen. Welke andere twee (of drie, via intercontinentale play-offs) Zuid-Amerikaanse landen zich plaatsen, zal pas later duidelijk worden.

In Afrika, Azië (waar ook Oceanische landen meedoen) en Noord-Amerika is de strijd om tickets voor het WK nog in volle gang. Verschillende landen zijn hier al afgevallen, maar wie zich uiteindelijk zullen plaatsen is nog de vraag. 

Geplaatste landen
Qatar
Duitsland
Denemarken
Brazilië
Frankrijk
België
Kroatië
Spanje
Servië
Engeland
Zwitserland
Nederland

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd