Ribery meldt zich bij Marseille

31 juli 2006, 16:05

Het is nog altijd onzeker of Franck Ribery ook komend seizoen voor Olympique Marseille zal spelen. De 23-jarige aanvaller heeft nog een doorlopend contract in Marseille, maar staat nadrukkelijk in de belangstelling van onder meer Olympique Lyon. Ribery wil het liefst nog deze zomer vertrekken uit Marseille, maar desondanks meldde hij zich vandaag gewoon op de training bij zijn huidige werkgever. 

De Franse aanvaller heeft voor vanmiddag, na de training, een gesprek op het programma staan met Pape Diouf, de voorzitter van Marseille. Tijdens dit gesprek zullen beide partijen elkaar recht in de ogen kijken en bekijken wat de opties zijn. Het contract van Ribery loopt nog vier seizoenen door, waardoor Marseille niet van plan olijkt m de jonge aanvaller te laten gaan.

Ribery was één van de revelaties van het afgelopen WK. Hij begon als relatief onbekende speler aan het toernooi, maar inmiddels kent iedereen hem. Hij maakte tijdens het toernooi één doelpunt, namelijk in de achtste finale tegen Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen