Onana voelt zich eindelijk weer voetballer: "Het was lijden"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 november 2021 – Na bijna een jaar afwezigheid heeft André Onana eindelijk weer minuten gemaakt onder de lat bij Kameroen. De doelman van Ajax moest tien maanden toekijken vanwege een dopingschorsing, maar maakte voor zijn land zijn rentree. Hij hield de nul en plaatste zich zodoende voor de play-offs van het WK in Qatar van volgend jaar winter.

Onana voelt zich eindelijk weer voetballer: "Het was lijden"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het was reden voor Onana om via zijn Instagram-account de moeilijke periode af te sluiten. 'Na een enorm lastige periode van lijden en strijden kan ik eindelijk weer genieten van het voetballer zijn', schreef de sluitpost. 'Het was een grote eer om mijn land te vertegenwoordigen. Ik ben alle mensen die mij geholpen hebben en kracht hebben gegeven.'

Kameroen versloeg Ivoorkust dinsdag met 1-0 dankzij een treffer van Karl Toko Ekambi. Daarmee passeerde het Ivoorkust op de ranglijst. Bij de Ivoren begon Sébastien Haller zoals gewoonlijk in de basis, terwijl Ibrahim 
Sangaré als invaller binnen de lijnen kwam. 'Ons werk is klaar, op naar de volgende wedstrijd', sloot Onana af.

Onana mag sinds 4 november weer spelen. Een maand daarvoor hervatte hij de groepstraining met Jong Ajax. Inmiddels behoort hij weer tot de hoofdmacht, maar momenteel krijgt Remko Pasveer na een sterke reeks de voorkeur.

  • Topclub Adv

    Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

    Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd