'Xavi voert topoverleg over komst Hakim Ziyech'

17 november 2021, 10:01

FC Barcelona lijkt steeds meer te hopen op de komst van Hakim Ziyech deze winter. De voormalig Ajacied heeft zijn vertrekwens bij Chelsea naar verluidt al ingediend, terwijl de Catalanen juist op zoek zijn naar nieuwe, creatieve spelers. Volgens Spaanse media is Ziyech inmiddels een zeer serieuze optie.

Dat meldt Diario SPORT. Volgens de krant voert de nieuwe hoofdcoach Xavi deze week een topoverleg met de bewindslieden van FC Barcelona. Het grote probleem is dat de club nauwelijks financiële middelen heeft om Ziyech los te weken bij Chelsea, dat vorig jaar nog ruim veertig miljoen euro betaalde om de Marokkaanse spelmaker los te weken.

Daarom zint Barça nu op een huurdeal. De club wil geen koopoptie in de transfer opnemen, omdat het niet zeker weet of het dat afgesproken bedrag in de toekomst kan betalen. Voor Ziyech zou Barça een fraaie uitweg zijn. Bij Chelsea vertolkt hij een bijrol. Onder Frank Lampard was hij nog basisspeler, maar de laatste weken zit hij vooral op de bank. Ziyech speelde pas vier duels in de Premier League.

Duitse media meldden eerder al dat ook Borussia Dortmund interesse zou hebben in de linkspoot. In de Bundesliga zou hij een tandem moeten gaan vormen met superspits Erling Haaland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen