Barcelona biedt Saviola aan bij Santander

31 juli 2006, 16:17

Hij is al jarenlang een vaste waarde in het Europese topvoetbal, is meervoudig international voor Argentinië en scoorde tijdens het WK, maar toch lijkt niemand geïnteresseerd in de diensten van Javier Saviola. De pas 24-jarige Argentijn mag weg bij FC Barcelona, maar de interesse in het konijntje is schaars.

Barcelona maakte vorige week al bekend dat het de Argentijn eigenlijk alleen wil verkopen, maar lijkt uit ellende nu al terug te komen op deze uitlatingen. Technisch directeur Txiki Beguiristain heeft tegenover Radio Marca immers laten weten dat de speler op huurbasis aangeboden is bij Racing Santander. De enige voorwaarde hierbij zou echter wel zijn dat Santander de helft van het salaris van de kleine Argentijn zou betalen.

Of Santander op deze aanbieding in zal gaan, is nog niet duidelijk. Saviola heeft bij Barcelona nog een contract tot de zomer van 2007. Mochten de Catalanen geen nieuwe club vinden voor de aanvaller, blijft hij in Camp Nou. "Hij is een volwaardig lid van onze selectie. We proberen een goede oplossing te vinden, maar als dat niet lukt zal hij gewoon een rugnummer krijgen", liet Begiristain vorige week al weten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen