Geen voetbalpensioen voor Elia: rentree in Den Haag officieel

18 november 2021 – Eljero Elia (34) keert definitief bij ADO Den Haag. De ervaren buitenspeler trainde al geruime tijd mee in de Hofstad, maar nadat aldaar alle financiële perikelen voorlopig zijn opgelost, is de aanvaller officieel binnengehengeld. Voor welke periode de aanvaller tekent, is nog niet bekend.

Geen voetbalpensioen voor Elia: rentree in Den Haag officieel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat heeft ADO Den Haag bekend gemaakt via de clubkanalen. Door de financiële situatie was het niet mogelijk om spelers toe te voegen aan de A-selectie. Op dit moment is de club weliswaar nog niet helemaal in rustig vaarwater, maar is de continuïteit voor dit seizoen in elk geval wel gewaarborgd. Zodra de overname door Globalon Football Holdings is afgerond, gaan de club en speler opnieuw om tafel. Vermoedelijk zal Elia nu nog spelen voor een heel klein contractje, maar wel eentje waarmee hij speelgerechtigd is voor trainer Ruud Brood.

"Vanaf het moment dat ik ben aangesloten op het trainingsveld, voelt het vertrouwd om weer terug te zijn bij de club. Ik heb de afgelopen twee maanden gewerkt aan mijn fitheid en ik hoop nu ook in de wedstrijden iets toe te kunnen voegen. In eerste instantie natuurlijk met mijn spel, maar ook door het team te helpen met mijn ervaring", licht Elia zijn comeback toe.

Lees ookElia (34) legt uit waarom hij wil wachten op ADO Den Haag

Elia is sinds afgelopen zomer transfervrij, nadat zijn verbintenis afliep bij FC Utrecht. Daar werd hij met veel poeha binnengehaald, maar kon hij de hoge verwachtingen niet waarmaken. De dertigvoudig international speelde eerder voor onder andere FC Twente, Hamburger SV, Werder Bremen, Juventus, Feyenoord en dus ADO Den Haag - waar hij doorbrak in het betaalde voetbal.

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd