Officieel: Van Bronckhorst volgt Gerrard op bij oude liefde Rangers

18 november 2021, 18:10

Giovanni van Bronckhorst is de nieuwe trainer van Rangers FC. Dat heeft de Schotse topclub donderdag bekendgemaakt.

De oud-trainer van Feyenoord is op Ibrox de opvolger van de vorige week naar Aston Villa vertrokken succescoach Steven Gerrard. Onder zijn leiding werd de succesvolste voetbalclub van Schotland voor het eerst sinds de terugzetting naar het vierde niveau weer landskampioen.

"Ik ben ontzettend verheugd om bij deze club terug te keren als trainer", begint het statement van Van Bronckhorst op de website van zijn nieuwe club. "Ik ben heel gelukkig dat ik aan de slag mag met een selectie die er qua positie op meerdere fronten erg goed voor staat en de recente ervaring heeft van het pakken van prijzen. Ik kijk ernaar uit om voor te borduren op het goede werk dat hier al is verricht. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen."

Lees ook: 'Van Bronckhorst krijgt voorkeur boven Lampard bij Rangers FC'

Directeur Ross Wilson van Rangers is in zijn nopjes met de terugkeer van 'Gio', tussen 1998 en 2001 al speler in Glasgow. "Hij is een trainer die we al lange tijd in de gaten hielden. Toen Steven ons liet weten te vertrekken, zijn we meteen naar Gio toegestapt. Gelukkig zijn we samen snel tot een akkoord gekomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen