Van Beek wilde bij Willem II blijven: "Maar ik hoorde niets meer"

18 november 2021, 21:35

Sven van Beek werd door Feyenoord afgelopen seizoen verhuurd aan Willem II. Na zijn verhuur zou - de dan transfervrije - Van Beek in gesprek gaan met de clubleiding van de Tilburgse club, om te praten over een langer verblijf.

Maar dat gesprek kwam er niet, zo laat de verdediger van sc Heerenveen weten aan het Brabants Dagblad. "We hadden afgesproken dat we met elkaar in gesprek zouden gaan, maar vanuit de club is er nooit meer rechtstreeks contact opgenomen met mij", vertelt Van Beek. "Of dat raar is? Ik had wel gehoopt en verwacht dat we in gesprek zouden gaan. Maar zo is het niet gelopen, jammer, het is niet anders."

Van Beek laat doorschemeren dat hij open had gestaan om vast te tekenen bij de Tricolores. "Nou... Als het aan mij had gelegen had ik best willen blijven. Ik wilde weer - week in, week uit - laten zien wat ik kan. Vervolgens werd het plaatje helemaal compleet: ik speelde bijna alles en we bleven erin. Willem II heeft dus een speciaal plekje in mijn hart, absoluut. Ik heb ervan genoten, tot de allerlaatste dag."

Lees ook: Van Beek over eigen goals: "Aan vier van de acht kon ik niets doen"

Willem II's technisch directeur Joris Mathijsen zegt tegen dezelfde krant dat er wel degelijk is gesproken met het management van Van Beek. "We hebben wel degelijk gepraat met het kamp-Van Beek, maar moesten ook wachten, omdat we nog een nieuwe trainer zochten. Uiteindelijk hebben beide partijen voor een andere optie gekozen", aldus de oud-international van Oranje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen