Advocaat Vloet reageert op ontkenning dat vriend achter stuur zat

19 november 2021, 11:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De vriend met wie Rai Vloet vorige week een dodelijk ongeluk veroorzaakte op de A4, heeft laten weten dat hij niet de persoon was die achter het stuur zat. Bij het ongeval knalden Vloet en de amateurvoetballer keihard op de achterkant van een andere auto, waardoor een vierjarige jongen zwaargewond raakte en later in het ziekenhuis overleed. De advocaat van Vloet heeft inmiddels iets van zich laten horen.

De Telegraaf meldde eerder al dat de politie op de hoogte is wie het dodelijke ongeval heeft veroorzaakt. De vriend van Vloet zou tegen zijn medespelers van derdedivisionist UNA hebben verteld dat hij niet degene was die achter het stuur zat. De 27-jarige amateurvoetballer zou tijdens de training zijn langsgekomen en hebben verteld wat er is gebeurd. Dat zou betekenen dat het Vloet was die met alcohol op het ongeluk heeft veroorzaakt.

Lees ook: Vloet zat met slok op achter het stuur

Erik Thomas, advocaat van de sterspeler van Heracles, heeft in reactie daarop iets van zich laten horen. "Rai moet nog gehoord worden", zegt hij tegen Tubantia. "Dat stuk heb ik niet eens gelezen. Ik spreek hem snel, dan gaan we met elkaar om tafel." Eerder bracht Vloet een tijdje door in het ziekenhuis, omdat hij een bloeding had overgehouden aan de fatale botsing.

"Op dit moment kan ik het alleen nog heel algemeen houden", vervolgt de advocaat. "Dat Rai heel erg meeleeft met de nabestaanden en dat dit een groot drama is. Hij werkt mee met alle politieonderzoeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen