Tuchel spreekt Ziyech-geruchten tegen: "Verzinsels van de media"

20 november 2021, 10:26

Hakim Ziyech hoeft niet te rekenen op een transfer. De middenvelder van Chelsea is geen eerste keus op Stamford Bridge en werd onder andere gelinkt aan een (tijdelijke) overstap naar Borussia Dortmund. En deze week werd ook FC Barcelona in Spaanse kranten genoemd als volgende bestemming voor de oud-Ajacied.

Trainer van de Londenaren, Thomas Tuchel, verwijst die geruchten echter naar het rijk der fabelen. "Verzinsels van de media, zijn het. Het is allemaal wel erg gemakkelijk", begon de Duitser op de persconferentie in aanloop naar het Premier League-duel van Chelsea tegen Leicester City.

Tuchel vervolgt: "Ik heb nu al meerdere keren benoemd dat Hakim het in mijn optiek erg goed deed in de voorbereiding, maar dat hij te maken kreeg met een blessure. Dat heeft hem een beetje in de weg gezeten. Na zijn schouderblessure was hij niet volledig vrij in zijn hoofd, en dat heeft hij met zijn type spel wel nodig."

Lees ook: 'FC Barcelona hoeft niet te rekenen op huurdeal Ziyech'

Chelsea is koploper in de Premier League en heeft drie punten meer dan achtervolgers Manchester City en West Ham United. Ziyech kwam dit seizoen in alle competities in tien wedstrijden in actie en was daarin goed voor twee doelpunten en een enkele assist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen