Anita wil oude liefde pijn doen: "Voel me nog steeds Ajacied"

20 november 2021 – Vurnon Anita heeft met RKC Waalwijk zijn zinnen gezet op een stunt tegen Ajax. De ervaren middenvelder speelde jarenlang in het shirt van de Amsterdammers en is inmiddels een belangrijke schakel in Waalwijk. Toch zullen zijn gevoelens voor de tegenstander nooit verdwijnen.

Anita wil oude liefde pijn doen: "Voel me nog steeds Ajacied"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Het is en blijft altijd een speciale wedstrijd", vertelt Anita in gesprek met Ajax Showtime. "Ik heb zelf dertien jaar bij Ajax gespeeld. Het is gewoon iets speciaals en het is een mooie wedstrijd. Ik voel me nog steeds Ajacied. Dat gevoel gaat nooit meer weg. Ik heb mijn hele jeugd daar rondgelopen. Het zit gewoon in je dat je een Ajacied bent en natuurlijk volg ik Ajax nog steeds."

Zondagmiddag zal Anita echter geen genade hebben met de club waar hij tussen 1999 en 2012 speelde. Via Newcastle United, Leeds United, Willem II en CSKA Sofia kwam hij in 2020 bij RKC terecht. "Ik wil met RKC winnen van Ajax. Dat is natuurlijk heel moeilijk, maar we gaan er wel voor. Het blijft uiteraard wel een mooie wedstrijd met een bijzonder randje, omdat ik daar heb gespeeld."

RKC kan de punten in de onderste regionen goed gebruiken, aangezien de Brabanders op de veertiende plek staan. Ajax kan zich in de titelstrijd ook geen puntenverlies veroorloven. "Het wordt dan ook een moeilijke wedstrijd voor ons. We hebben vertrouwen in een goed resultaat, maar we moeten er écht alles aan doen om Ajax tegen te houden. We moeten er klaar voor zijn dat Ajax gaat stormen en daar moeten we ons tegen wapenen."

Reacties

Ajax

gerelateerd